Bezoek ons ook op social media:

Nieuwe sponsor voor Real 5 - Café Tante Truus!

Café Tante Truus is voor de komende jaren de trotse sponsor van Real Camaradas 5. En de Real Camaradas 'watchers' weten dat dit niet de eerste keer is. Nadat ongeveer 10 jaar geleden één van de voormalige eigenaren zijn naam aan dit zaalvoetbalteam heeft verbonden geven ook de huidige café eigenaren gehoor aan de oproep van dit team.

"Met Real Camaradas 5 haal je een hoop ervaring in huis" geven kroegbazen Paul en Nick aan. "Ze staan hun mannetje in elk van de drie helften. En zolang er geen sleet op de prestaties van deze heren komt zien wij genoeg perspectief om onze naam aan dit mooie team te verbinden". 

Real Camaradas 5 wil de sponsor van harte bedanken voor de mooie tenue's waarin vanaf heden weer gespeeld kan worden. "Het maagdelijk witte tenue kleed zo lekker af en aangezien de jaren gaan tellen is dat ook wel nodig" aldus een teamlid van RC5 die liever anoniem wil blijven.

Real 5 in hun "Tante Truus" tenue's live aanschouwen kan bijna wekelijks. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 6 april uit tegen Oranje Nassau, aanvang 19:00 uur. De derde helft wordt gespeeld in Café Tante Truus, Blekerstraat 21 te Groningen. 

 

Hoofdsponsor:

Sponsoren: