Bezoek ons ook op social media:

Nieuws

 

 

 

 

 

 

ALV verplaatst van 10 oktober naar 17 oktober!

De ALV-vergadering die in eerste instantie morgenavond 10 oktober zou plaatsvinden is verplaatst naar woensdag 17 oktober! De vergadering start om 19:30 en zal plaatsvinden in sporthal de Meeden.

Tot dan!

Uitnodiging ALV 10 oktober 2018

Op woensdag 10 oktober organiseert Real Camaradas de jaarlijks ledenvergadering. Alle leden zijn van harte welkom! De vergadering vindt plaats in sporthal De Meeden en begint om 19:30 uur. 

Tot dan! 

Nieuwe sponsor voor Real 5 - Café Tante Truus!

Café Tante Truus is voor de komende jaren de trotse sponsor van Real Camaradas 5. En de Real Camaradas 'watchers' weten dat dit niet de eerste keer is. Nadat ongeveer 10 jaar geleden één van de voormalige eigenaren zijn naam aan dit zaalvoetbalteam heeft verbonden geven ook de huidige café eigenaren gehoor aan de oproep van dit team.

"Met Real Camaradas 5 haal je een hoop ervaring in huis" geven kroegbazen Paul en Nick aan. "Ze staan hun mannetje in elk van de drie helften. En zolang er geen sleet op de prestaties van deze heren komt zien wij genoeg perspectief om onze naam aan dit mooie team te verbinden". 

Real Camaradas 5 wil de sponsor van harte bedanken voor de mooie tenue's waarin vanaf heden weer gespeeld kan worden. "Het maagdelijk witte tenue kleed zo lekker af en aangezien de jaren gaan tellen is dat ook wel nodig" aldus een teamlid van RC5 die liever anoniem wil blijven.

Real 5 in hun "Tante Truus" tenue's live aanschouwen kan bijna wekelijks. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 6 april uit tegen Oranje Nassau, aanvang 19:00 uur. De derde helft wordt gespeeld in Café Tante Truus, Blekerstraat 21 te Groningen. 

 

Bestuurswijziging per november 2018

Op de algemene ledenvergadering van 8 november is een nieuw bestuur benoemd. 

Toegetreden tot het nieuwe bestuur zijn: 

  • Gert Sikkema - voorzitter en ledensecretariaat
  • Maarten Theodorie - penningmeester
  • Michiel Bakker - Wedstrijdsecretaris

Nieuwe website!

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website! Een website die alle betrokkenen rondom onze vereniging van informatie zal gaan voorzien. De website heeft alle opties die we ons als vereniging wensen. Snel de onderwerpen vinden die je wilt, een fotoalbum, een koppeling met de uitslagen en standen van al onze teams, een goede mobiele weergave en het zelf kunnen beheren van de website door een uitgebreid CMS.

Real Camaradas wil PuurIDee van harte bedanken voor de realisatie van deze website. We zullen hier nog lang plezier aan beleven, we hopen dat al onze bezoekers dit net zo zullen ervaren. 

Hoofdsponsor:

Sponsoren: