Bezoek ons ook op social media:

Nieuws

 

 

 

 

 

 

Inschrijving Oliebollentoernooi gesloten!

De inschrijving voor het oliebollentoernooi 2017 is gesloten omdat het maximale aantal teams is bereikt. Meer informatie over het toernooi volgt later deze week. 

Oliebollentoernooi 2017 op vrijdag 29 december

Op vrijdag 29 december wordt het jaarlijkse Real Camaradas Oliebollentoernooi georganiseerd in de Quicksliver S te Zuidhorn. 

Het toernooi begint om 19:00 en is rond 22:00 afgelopen. Daarna is er uiteraard de gelegenheid om het jaar af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine. 

Deelname aan het toernooi kost €5,00 per persoon en opgeven kan via info@realcamaradas.nl. Om deel te nemen aan het toernooi hoef je geen lid te zijn van Real Camaradas. 

Bestuurswijziging per november 2018

Op de algemene ledenvergadering van 8 november is een nieuw bestuur benoemd. 

Toegetreden tot het nieuwe bestuur zijn: 

  • Gert Sikkema - voorzitter en ledensecretariaat
  • Maarten Theodorie - penningmeester
  • Michiel Bakker - Wedstrijdsecretaris

Nieuwe website!

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website! Een website die alle betrokkenen rondom onze vereniging van informatie zal gaan voorzien. De website heeft alle opties die we ons als vereniging wensen. Snel de onderwerpen vinden die je wilt, een fotoalbum, een koppeling met de uitslagen en standen van al onze teams, een goede mobiele weergave en het zelf kunnen beheren van de website door een uitgebreid CMS.

Real Camaradas wil PuurIDee van harte bedanken voor de realisatie van deze website. We zullen hier nog lang plezier aan beleven, we hopen dat al onze bezoekers dit net zo zullen ervaren. 

Hoofdsponsor:

Sponsoren: